Transports especials a Girona i províncies properes

Pressupost sense compromís


Alguns dels Treballs realitzats:


Transportem qualsevol tipus de mercaderia:

TransGrua Olot estem especialitzats en transports especials de tot tipus de mercaderies que superin les mides i masses permeses en el Reglament de Circulació:

  • Maquinària pesant
  • Peces o vigues per a construcció
  • Embarcacions
  • Bungalows
  • Cases prefabricades

Quan la mercaderia no compleix les normes de circulació les condicions que es donen a les carreteres poden suposar limitacions a l’hora de desplaçar-se. Aquestes limitacions poden ser permanents per altures i masses màximes o corbes tancades o bé temporals, per exemple quan hi ha obres.

 

Contacte ✉


Ens encarreguem de tots els tràmits:

transport especial materialCàrregues indivisibles o assimilades? Autorització específica o excepcional? Necessito una patrulla de Mossos d’Esquadra d’acompanyament?

No cal que et preocupis de cap gestió ni de tenir cap mal de cap a l’hora de sol·licitar tots els permisos i autoritzacions. A TransGrua Olot ens encarreguem de tots els tràmits per a que la teva mercaderia sigui transportada amb totes les garanties de complir la llei.

 

Contacte ✉


Camions Grua propis per la càrrega i la descàrrega

transport de bungalows

Els nostres camions pluma poden carregar qualsevol tipus de mercaderia, ja sigui material d’obra, embarcacions, o fins i tot arbres ornamentals que superin les mides permeses. D’aquesta manera la càrrega, el transport i descàrrega es realitzen de forma totalment autònoma i ràpida.

 

Contacte ✉


Góndola per transports especials i trasllat de maquinària:

A TransGrua Olot disposem de góndola de 3 eixos per al transport de vehicles industrials, vehicles d’alt tonatge i maquinària de tot tipus. Portem centenars de transports realitzats amb èxit i sense contratemps, contacti amb nosaltres per a a un pressupost sense compromís.

Contacte ✉